Webdesign Gorinchem

Wil je graag een nieuwe website voor je organisatie of bedrijf? Dan help ik je graag. Ik verzorg een compleet webdesign voor verschillende partijen in Gorinchem en omgeving. Door mee te denken met een passende online strategie voor je website, kan ik zorgen voor jouw online succes.

Webdesign Gorinchem

Succesvolle projecten

Webdesign voor het Sintnicolaas Team Gorinchem. Elk jaar verzorgt de Stichting Sintnicolaas Team het grote intochtfeest in Gorinchem. De stichting heeft met ‘Webdesign Gorinchem‘ gekozen voor een complete, makkelijk beheerbare en betaalbare website. Op de website vind je onder andere fotoalbums en het laatste nieuws.

Achtergrond Webdesign Gorinchem - Succesvolle projecten Sintnicolaas Team Gorinchem

Webdesign Gorinchem – Freek Bron

Als perfectionistisch webdesigner ontwikkel ik graag toffe websites. Mijn doel is altijd om de eindgebruiker en de klant optimaal te bedienen. Heb je vragen over wat ik kan bieden of wat voor jou de beste oplossing is? Neem dan gerust contact met mij op.

Webdesign Gorinchem - Freek Bron 2015

Blog

Handige tips voor content management

Plaats afbeeldingen in je teksten Beeld maakt je tekst aantrekkelijker en zorgt ervoor dat teksten sneller worden gelezen. Het fleurt je website ook nog eens extra op! Afbeeldingen bijsnijden kan lastig zijn Het plaatsen van een afbeelding kan soms zorgen voor problemen: Soms is de afbeelding veel te groot (aantal KB/MB). Dan wordt je afbeelding […]

Lees meer

Webdesigners ♥ Icons

Afbeeldingen tussen je webteksten geven je website extra sfeer en geven een duidelijke context weer op je webpagina’s. Voor iconen op website geldt bijna precies hetzelfde. Door gebruik te maken van iconen in je webdesign, kan de eindgebruiker de website makkelijker en sneller scannen. Binnen één oogopslag is er te zien waar de tekst over […]

Lees meer