WordPress webdesign

WordPress is een betrouwbaar content management systeem, waarmee je eenvoudig en snel je website kunt onderhouden. Als WordPress specialist ben ik in staat een gebruiksvriendelijke website te realiseren in een kort tijdsbestek.


WordPress webdesign

Eenvoudig zelf je website aanpassen

Met WordPress als basis voor je website, kun je heel gemakkelijk zelf de website aanpassen. Het is een fluitje van een cent om pagina’s toe te voegen en om berichten te plaatsen. Een WordPress website brengt veel voordelen met zich mee. Zo blijft je website door regelmatige updates altijd veilig en up-to-date.

Unieke website op maat

Als freelance WordPress webdesigner ontwikkel ik WordPress thema’s op maat. Bij mij krijg je zodoende een website met een unieke eigen uitstraling, die perfect aansluit bij je organisatie.

WordPress is wereldwijd zeer populair

WordPress is een zeer populair open source content management systeem, zonder maandelijke kosten. De teller van het aantal WordPress websites staat ondertussen al op 70 miljoen. Het is dus een ontzettend populair systeem. Dit komt mede door een goede ondersteuning van social media als Twitter en Facebook. Daarnaast is WordPress uitermate geschikt voor zoekmachine optimalisatie. Je website wordt dus heel goed gevonden door Google.

WordPress admin